+36 30 275 8525 toth.judit[kukac]weblaptitkok[pont]hu
Tartalom átvétel
Frissítve: 1 óra 13 perc

Facebook videó letöltése

2017, június 12 - 19:19

Az egyik posztomhoz összeválogattam néhány képet a Facebook-on. Nagyon jópofa videót lehetett belőle készíteni, mert már erre is ad lehetőséget a Facebook. Szerettem volna lementeni az elkészült videót. A gyors munka érdekében kérlek válts Chrome böngészőre, ugyanis ez tűnt a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldásnak.

Kategória: facebook

Hogyan töröld az összes olvasatlan leveled Gmail-ben?

2017, május 21 - 05:43

Az egyik Gmail-es fiókomban több ezer olvasatlan levél gyűlt össze. Ennek oka az volt, hogy az összes levelet átküldöm egy másik fiókba, amit rendszeresen olvasok (a levelek átirányításáról később írok).. :-) Először elkezdtem 50(!), mert ennyi volt alapértelmezés szerint beállítva a törölgetést, de aztán meguntam és gyorsan utána néztem, hogy hogyan lehet az összeset kitörölni egyetlen mozdulattal..

A megoldás képekkel:

1. Kattints az összes előtt a jelölőnégyzetbe. Kijelöli az első lapon lévő leveleket.

Kategória: Gmail

Hogyan ments le Instagram fotóid?

2017, május 20 - 09:59

Napi rendszerességgel használom az Instagram fiókom, ezért arra gondoltam, hogy milyen jó volna lementeni az ott tárolt képeim! Viszonylag rövid keresgélés után találtam egy remek programot. Örülhetnek a Windows-osok, Mac-esek és a Linux-osok egyaránt, mert mindegyik platformon elérhető a program.. :-)

Kategória: instagram

Ingyenes háttérzene és hangeffekt letöltés

2017, május 14 - 11:25

Megint találtam egy tök jó oldalt, ahonnan háttérzene és egyéb hangeffekt tölthető le! Mielőtt elfelejteném, gyorsan leírom itt a blogomba, remélem, ezzel másoknak is segítek..:-)

Kategória: háttérzene ingyenbackground music freeháttérzene

Egy popup alkalmazás, amivel 460 feliratkozót gyűjtöttem

2017, május 2 - 06:08

Egyre több fizetős, feliratkozókat gyűjtő alkalmazást látok megjelenni a piacon. Mi van akkor, ha kezdő vállalkozó nem tud ezekre az eszközökre havi, éves díjat fizetni, vagy csak kockázatmentesen ki szeretné próbálni? Szerencsére, sok ilyen eszköznek van ingyenes verziója. Sőt, vannak olyanok is, ahol a full verziót kipróbálható egy bizonyos ideig.

Öt weboldal, ahonnan háttérzenét tudsz letölteni ingyen üzleti videódhoz

2017, április 27 - 08:33

Ha eddig gondot okozott volna, hogy honnan tölts le remek háttérzenét az üzleti videódhoz, oktatóvideódhoz, bemutató videódhoz, akkor itt van pár weboldal, ahonnan ingyen beszerezheted azokat.

Kategória: üzleti videóháttérzeneIngyen

Hogyan konvertáld az mp3 fájlod wav formátumúvá?

2017, április 25 - 10:53

Általam csak kis zöld szörnyetegnek hívott oldal számos formátum konvertálására alkalmas, ráadásul minőségveszteség nélkül.

Háttérzene üzleti videóba egyszerűen és gyorsan

2017, április 25 - 09:46

Korábbi bejegyzésemben arról írtam, hogy üzleti videót PowerPoint-tal is tudsz készíteni. A bejegyzésben arról is szó volt, hogy mennyire fontos az üzleti videódnak jó háttérzenét választani. Most pedig megmutatom, hogy a háttérzenét hogyan tudod beágyazni a videódba.

Üzleti videókészítés egyszerűen és gyorsan

2017, április 23 - 05:48

Hogyan készíts videót termékedről, szolgáltatásodról egyszerűen és gyorsan? Itt a remek recept a problémádra! Először is, szerezz be PowerPoint szoftrvert. Korábbi blogbejegyzésemben már írtam arról, hogy hogyan juthatsz hozzá, akár ingyen az Office programokhoz, köztük a PowerPointhoz,  Így lesz ingyenes Office 365 ProPlus programcsomagod! Legalább 2010-es verzió legyen a beszerzett PowerPoint szoftver.