+36 30 275 8525 toth.judit[kukac]weblaptitkok[pont]hu
Tartalom átvétel
Frissítve: 15 óra 18 perc

Facebook videó letöltése

2017, június 12 - 19:19

Az egyik posztomhoz összeválogattam néhány képet a Facebook-on. Nagyon jópofa videót lehetett belőle készíteni, mert már erre is ad lehetőséget a Facebook. Szerettem volna lementeni az elkészült videót. A gyors munka érdekében kérlek válts Chrome böngészőre, ugyanis ez tűnt a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldásnak.

Kategória: facebook

Hogyan töröld az összes olvasatlan leveled Gmail-ben?

2017, május 21 - 05:43

Az egyik Gmail-es fiókomban több ezer olvasatlan levél gyűlt össze. Ennek oka az volt, hogy az összes levelet átküldöm egy másik fiókba, amit rendszeresen olvasok (a levelek átirányításáról később írok).. :-) Először elkezdtem 50(!), mert ennyi volt alapértelmezés szerint beállítva a törölgetést, de aztán meguntam és gyorsan utána néztem, hogy hogyan lehet az összeset kitörölni egyetlen mozdulattal..

A megoldás képekkel:

1. Kattints az összes előtt a jelölőnégyzetbe. Kijelöli az első lapon lévő leveleket.

Kategória: Gmail

Hogyan ments le Instagram fotóid?

2017, május 20 - 09:59

Napi rendszerességgel használom az Instagram fiókom, ezért arra gondoltam, hogy milyen jó volna lementeni az ott tárolt képeim! Viszonylag rövid keresgélés után találtam egy remek programot. Örülhetnek a Windows-osok, Mac-esek és a Linux-osok egyaránt, mert mindegyik platformon elérhető a program.. :-)

Kategória: instagram

Ingyenes háttérzene és hangeffekt letöltés

2017, május 14 - 11:25

Megint találtam egy tök jó oldalt, ahonnan háttérzene és egyéb hangeffekt tölthető le! Mielőtt elfelejteném, gyorsan leírom itt a blogomba, remélem, ezzel másoknak is segítek..:-)

Kategória: háttérzene ingyenbackground music freeháttérzene

Egy popup alkalmazás, amivel 460 feliratkozót gyűjtöttem

2017, május 2 - 06:08

Egyre több fizetős, feliratkozókat gyűjtő alkalmazást látok megjelenni a piacon. Mi van akkor, ha kezdő vállalkozó nem tud ezekre az eszközökre havi, éves díjat fizetni, vagy csak kockázatmentesen ki szeretné próbálni? Szerencsére, sok ilyen eszköznek van ingyenes verziója. Sőt, vannak olyanok is, ahol a full verziót kipróbálható egy bizonyos ideig.