+36 30 275 8525 toth.judit[kukac]weblaptitkok[pont]hu

 

"Hahó! Minden rendben? Kényelmesen ülsz? Ott van melletted a teásbögréd? Felkészültél? Akkor kezdjük!"

Drupal 7 CMS-sel készült el Babanecz Csaba Euroskills és Worldskills asztalos szakértő hivatalos weblapja. Egyszerű weblapstruktúrát állítottam össze, különös tekinettel arra, hogy a megrendelő a későbbiekben saját maga szerkeszteni tudja a weblap tartalmát.

Felhasznált alapértelmezett tartalomtípusok: Hírek, Egyszerű oldal. Általam létrehozott tartalomtípusok: Gyakorló feladatok, Versenyek.

Olvasómtól kaptam:"Új menüt akartam létrehozni s az "útvonal"-hoz nem tudom mit kell írni. Anélkül pedig nem enged tovább."

Örömmel jelentem, hogy elkészült az általam készített első magazin jellegű Drupal weblap.
A Views modulé volt a főszerep a megvalósítás során.

  • Views
  • Views Slideshow

Ahhoz, hogy a közösségi oldalakkal egyszerű legyen a kommunikáció beállításra kerültek a Social Media modulok is.

Csúcs érzés volt résztvenni a www.otletes-otthon.hu weboldal létrehozásában. A weboldal gyönyörűsége mellett rendkívül informatív, hasznos tanácsokkal látja el a lakberendezés szerelmeseit.

Sikerült átadni a cég 20 éves szülinapjára a weboldalt! Rengeteg munkám van benne, de úgy gondolom, hogy az eredmény önmagáért beszél..elégedett ügyfél, szuper kis oldal..kell ennél több?! :-)

A megvalósítás során többek között az alábbi modulokat használtam:

Elkészítettem egy minta Drupal üzleti weboldalt. Ennek a weblapnak az elkészítésének fázisait szeretném megosztani Veled. 

I. Telepítés:

  • Drupal core + Magyarosítás

http://drupal.org

http://drupal.hu

Több hírportálon, üzleti blogon praktikus megoldás figyelhető meg. A cikkekhez hasonló témájú tartalmakat - kapcsolódó tartalmakat - rendelnek hozzá. Megkönnyítve az Olvasó dolgát, mert így szinte egy helyről elindulva az összes kapcsolódó tartalmat elérheti, elolvashatja.

Természetesen a Drupal-ban is van erre lehetőség!:-)

Modulok, amelyek alkalmasak a feladat megoldására:

Jelenítsük meg weblapunkon a kiemelkedő eseményeket! Ehhez használnunk kell a Date, Views, Ctools, Calendar modulokat. A leírás feltételezi, hogy ezek a modulok telepítve vannak az oldalon és hibátlanul működnek, valamint a Dátum és idő is beállításra került weblapunkon.

Modulok, melyekre biztosan szükséged lesz: